Сучасний квадрокоптер E MAX - справжній показник якісного пристрою, тому що бренд стежить за своїм виробництвом і уважно ставиться до деталей. Завдяки цьому любителі та професіонали зможуть знайти в асортименті відповідні варіанти для замовлення за найоптимальнішими цінами. Це чудові моделі як для FPV перегонів, так і для аерофотозйомки. Розповідаємо все про головні переваги та особливості дронів компанії.

Що варто знати про бренд дронів EMAX

Насамперед необхідно розуміти, що компанія EMAX дрон випускає тільки після повної готовності та з проведенням усіх якісних тестів. Завдяки цьому пристрої організації високо цінуються серед фахівців, які люблять влаштовувати перегони та брати участь у змаганнях. Це справді лідер індустрії з великою кількістю шанувальників, які кожен мультикоптер бренду хочуть придбати собі в колекцію.

Переваги дронів від EMAX

Навіть бюджетний EMAX FPV матиме кілька найважливіших переваг, які точно сподобаються любителям швидкого польоту:

  • Висока якість збірки. Інженери стежать за тим, щоб коптери були надійними та довговічними;
  • Інноваційні технології. Використовуються унікальні механіки для поліпшення польоту кожного користувача;
  • Чудові льотні властивості. З урахуванням вартості ви отримуєте кращу керованість і маневреність на ринку;
  • Доступність. Можна вибрати як преміальні моделі, так і більш бюджетні.

Завдяки всьому цьому встановлена відеокамера дозволить вам знімати картинку у високій якості. Ви зможете не тільки проводити тренування, а й ділитися з друзями та колегами своїми результатами. Буквально кожна модель оснащується висококласними комплектуючими та грамотним програмним забезпеченням. Це дає змогу отримувати задоволення від кожного польоту.

Особливості та характеристики дронів EMAX

Обираючи якісний безпілотний літальний апарат необхідно звертати увагу на різні характеристики. Завдяки цьому ви зможете отримати максимальне задоволення від керування і не зіткнетеся з проблемами. В Україні цінуються моделі компанії саме внаслідок оптимальних параметрів у кожного апарату бренду.

Підтримка FPV

У більшості випадків EMAX FPV дрон дасть вам змогу від першої особи літати на доступні відстані. Завдяки цьому ви отримаєте абсолютно новий досвід пілотування і задоволення від використання. Це чудово підходить для аерофотозйомки або перегонів.

Якість камери

Кожен FPV коптер EMAX має чудову камеру HD або 4K, яка дасть вам змогу домогтися чіткої картинки в реальному часі. До того ж виробник стежить за тим, щоб кут огляду був досить широким. Це дозволить вам краще орієнтуватися під час польоту.

Мобільність та компактність

Техніка від EMAX у більшості випадків легка та компактна. За рахунок цього ви отримуєте покращену маневреність і тривалість польоту. Компактні розміри також дають змогу легко транспортувати будь-яку модель на довгі відстані.

Окуляри та пульт керування

Управляється коптер EMAX найчастіше за допомогою спеціального пульта та окулярів для погляду від першої особи. Завдяки цьому ви зможете отримати максимально чітку картинку під час польоту. Потужний електричний акумулятор в сукупності з FPV технологією дають вам можливість відчути особисто кожен поворот, набір висоти або різке зниження. Інтуїтивно зрозуміле керування також сприяє розвитку ваших навичок і вмінь.

Кращі моделі EMAX FPV дронів EMAX FPV

Необхідно відразу ж звертати увагу на велику кількість характеристик і особливостей кожної моделі. Завдяки цьому ви зможете придбати найкращий варіант з балансом між вартістю та якістю. Також слід звертати увагу на бренд, щоб виробництво було оптимізованим, функціональним і з контролем якості кожного виробу. У таблиці фахівці назвали головні моделі.

Назва Час польоту Клас Камера Ємність
EMAX Tinyhawk RTF Kit До 4 хвилин FPV 600TVL CMOS 450 мА*год
EMAX Tinyhawk II RTF До 4 хвилин FPV RunCam Nano 2 450 мА*год

EMAX Tinyhawk RTF Kit (комплект: квадрокоптер, FPV окуляри, пульт)

Унікальна перегонова модель, для керування якою використовується пульт дистанційного керування. Чудовий варіант, який має погляд від першої особи та можливість виконувати різні трюки. Головна перевага в наявності якісної камери 600TVL CMOS. Завдяки цьому ваше відео буде деталізованим і привабливим.

Характеристики:

  • 450 мА*год акумулятор;
  • Можливість записувати відео в 4К роздільній здатності;
  • Швидкість до 56 км на годину;
  • Є гіроскоп.

EMAX Tinyhawk II RTF

Сучасний дрон EMAX з пультом, який чудово підходить для перегонів. Ви зможете використовувати для керування FPV-окуляри, що дасть вам змогу відчути політ зовсім по-іншому. Працює модель на частоті 2.4 ГГц до 4 хвилин поспіль. Дальність польоту до 200 метрів, що дасть вам змогу робити трюки та вільно літати.

Характеристики:

  • EMAX FPV квадрокоптер має 450 мА*год акумулятор;
  • Висота польоту до 120 метрів;
  • Запис відео в HD якості;
  • Вага всього 43.5 грама.

Ключові висновки

Як висновок можна впевнено сказати, що сучасний FPV дрон з камерою EMAX - чудовий вибір для шанувальників перегонів. Ви зможете навчитися керувати пристроєм і літати ефективно, швидко і грамотно. Тому рекомендуємо вже зараз оглянути весь каталог або просто зателефонувати за номером телефону. Наші фахівці допоможуть вам вибрати найкращу модель і придбати її за оптимальною ціною з доставкою в будь-яку точку України!

Не економте на своєму навчанні та враженнях — замовляйте тільки найякіснішу техніку від надійного виробника.