Здебільшого кожна екшн камера для військових має власні переваги та особливості. Тому слід підходити до вибору відповідально та дивитися на всі характеристики. В огляді розповідаємо яка відеокамера підійде найкраще та на що потрібно орієнтуватися при виборі.

Екнш-камери: види та характеристики

Насамперед будь-які екшн камери на шолом мають підходити саме під виконання ваших завдань. Є велика кількість різних особливостей, на які необхідно звертати увагу. Серед найбільш важливих характеристик можна виділити:

  • частота кадрів. Вкрай важливий показник, від якого залежить плавність картинки. Краще орієнтуватися на більші значення, щоб за підсумком без проблем аналізувати відео матеріали;
  • об'єктив. Найчастіше від цього параметра залежить спотворення підсумкового зображення. Тому слід дивитися на фокус і ширококутні об'єктиви;
  • інтерфейс. Зручне налаштування дасть вам змогу з комфортом керувати зображенням і налаштовувати пристрій під потрібні завдання;
  • акумулятор. Чим довше працюватиме камера без збоїв і перегрівання, тим краще. Тому слід брати ємні акумулятори та слідкувати за корпусом, який не повинен спричиняти перегрів;
  • габарити. Дрони мають обмежене допустиме навантаження, тому маса камери може впливати на можливість її встановлення. Слідкуйте також і за розмірами, щоб за підсумком пристрій без проблем можна було поставити на дрон.

Завдяки всьому цьому ви зможете вибрати відповідну GoPro і залишитися задоволеним. Головне також враховувати додаткові аксесуари, які є саме для вашої камери на цей час. Це дозволяє розширити функціонал пристрою і почати виконувати більше різних завдань.

Як підібрати камеру під військові, туристичні та щоденні потреби?

Найчастіше різні камери мають власне цільове призначення. Відмінності найчастіше в наступному:

  • екшн камера 4К найкраще підходить для військових. Вони відрізняються високою якістю зображення, потужними акумуляторами, стабілізацією, тонкими налаштуваннями;
  • для туристичних цілей підійде класична екшн камера з мінімальною деформацією зображення через об'єктив. Акцент часто робиться на характеристиках зображення;
  • більш бюджетна модель може задовольнити ваші щоденні потреби у зйомці. Ви зможете заощадити як на акумуляторі, так і на якості картинки.

У будь-якому разі в нашому каталозі ви зможете знайти для себе відповідні варіанти й оперативно придбати їх за максимально оптимальною ціною. 

GEPRC Naked GoPro Hero 8 Full Camera

Така екшн камера на каску чудово підійде для роботи з дроном. Головна перевага полягає в наявності зйомки відео з роздільною здатністю 4К з 60 кадрами. Модель має невелику вагу і додатковий захист лінзи від ультрафіолетового випромінювання. Завдяки цьому ви зможете отримати максимальне задоволення від використання та зняти якісне відео. Кожна світлина буде вкрай якісною, тому рекомендуємо розглянути таку модель до покупки.

GoPro HERO 12 black

Популярний у всьому світі виробник продовжує випускати міні екшн камери, які тепер підходять і для використання з дронами. Головною перевагою залишається можливість використовувати зручний інтерфейс, безліч датчиків і систему надійної фіксації. Саме тому ціна пристрою повністю виправдана, адже ви зможете використовувати камеру на постійній основі. Також всередині знаходиться надійний акумулятор великої ємності, який точно дасть вам змогу не переживати про відсутність заряду.

SJCAM black

У сучасний топ екшн-камер обов'язково входитиме модель виробника, тому що саме тут можна докупити спеціальні аксесуари та додатково захистити пристрій. Серед головних переваг можна назвати кут огляду в 156 градусів і роздільну здатність матриці в 12 Мп. Вага всього 63 грами, що дає змогу проводити встановлення навіть на найменші коптери. 

Aspiring Repeat 4

Найчастіше екшн камера недорого саме від цього виробника зможе виконувати свої завдання на високому рівні. Серед переваг можна назвати невеликі габарити та вагу, а також відмінний кут огляду в 170 градусів. Роздільна здатність матриці при цьому тільки 8 Мп, чого буде достатньо для звичайних розвідувальних завдань або спрямованої атаки. Система може знімати відео навіть у 4К роздільній здатності та MP4 форматі.

AKASO Brave 7 LE

Класична екшн камера 360 привертає увагу фахівців своїми чудовими характеристиками. Є зручний дисплей з простим керуванням і слот для карти пам'яті. Також всередині встановлений потужний акумулятор, що дає змогу працювати пристрою досить довго. Камера може занурюватися на глибину до 40 метрів, що буде корисно при виконанні специфічних завдань. Сучасний дизайн відмінно поєднується з міцним корпусом, який не допускає потрапляння вологи або пилу. Завдяки цьому товар має високий попит.

Insta360 ONE RS Twin Edition

У більшості випадків екшн камера на шолом військовий працюватиме ефективно, тільки якщо це якісна модель з великим функціоналом. Найкраще використовувати саме таку модель, тому що вона дозволяє бачити все навколо себе і складається з цілої системи модулів. Внаслідок цього ви зможете користуватися зручною системою і бачити все навколо в 4К роздільній здатності та 60 кадрів за секунду. До переваг також можна віднести вкрай високу роздільну здатність фото до 8000 на 6000 пікселів, що є дуже гарним показником.

DJI Osmo Action 3 Standard Combo

Подібні екшн камери DJI завжди користувалися великою популярністю серед користувачів, які хочуть отримати максимальну ефективність за кожну вкладену гривню. Головна відмінність полягає у високій швидкості роботи та можливості знімати 2.7К відео у 120 кадрів за секунду. Завдяки цьому зображення виходить максимально чітким і плавним, а значить з ним буде вкрай зручно працювати.

У будь-якому випадку можемо рекомендувати вам вже зараз подивитися новинки в каталозі магазину і зателефонувати за номером телефону. Наші фахівці зможуть відповісти на всі ваші запитання і допомогти вибрати відповідні моделі залежно від ваших вимог, побажань і бюджету. Не економте на комфорті під час виконання завдань і точності розвідки з найкращими камерами з нашого каталогу!