Найчастіше фонарик військовий це вкрай важливий виріб під час виконання будь-яких завдань. Його переваги розкриваються не тільки вночі, а й просто в темних просторах, будівлях або лісі. Тому потрібно підходити до вибору максимально відповідально і переглядати всі важливі характеристики. У цьому огляді наші експерти розповідають, як вибрати ручний ліхтарик і на що звертати увагу в першу чергу.

Як вибрати ліхтарик під свої потреби 

Обираючи для військових дій потужні ліхтарики необхідно враховувати велику кількість важливих параметрів. Найчастіше насамперед слід подивитися на власні потреби та особливості використання. Постарайтеся продумати сценарії роботи ліхтарика самостійно, що дасть вам змогу надалі правильно використовувати виріб на постійній основі.

Необхідно дивитися на:

  • клас. Є аматорські та професійні моделі. Здебільшого на першу категорію військові не дивляться, а друга має велику кількість потужних пристроїв;
  • вид. Найчастіше ліхтарики можуть бути представлені у вигляді прожекторів, невеликих брелоків, стандартних моделей або у вигляді ламп і ручних ліхтарів. Необхідно вибирати відповідні вам моделі виходячи з того, як саме ви будете використовувати і яке кріплення вам знадобиться. Змінюється і потужність серед моделей;
  • призначення. Є тактичний ліхтар або будівельний, а також для зброї. Вибирати можна залежно від тих завдань, які ви ставите перед технікою. Головне заздалегідь продумати сценарії використання;
  • джерело живлення. У більшості випадків професійна техніка розрахована на використання акумулятора, але є і моделі на батарейках. Другі будуть дорожчими в обслуговуванні, а перші потребуватимуть наявності електроенергії;
  • корпус. Прості пластикові моделі без зміцнення не мають попит. Краще вибирати надійні корпуси, які витримують механічні пошкодження, потрапляння вологи або пилу.

Завдяки всьому можна підібрати найкращий світлодіод з можливих і почати активно користуватися пристроєм. Зверніть також увагу на різні додаткові режими та придбайте додаткові акумулятори. Внаслідок цього можна буде користуватися ліхтариком в рази зручніше і не переживати про раптову зупинку. 

Ціни на ліхтарики 2023

Здебільшого військовий ліхтарик коштуватиме не надто багато, тому слід зосередитися саме на його якостях і характеристиках. Завдяки цьому ви зможете вибрати відповідний варіант виходячи з ваших власних потреб. Усе таки ліхтар вкрай важливий, а тому необхідно протестувати різні моделі та вибрати найбільш відповідні саме для вас. Діапазон цін на ліхтарі в каталозі від 430 грн до 17008 грн.

До того ж на ручний ліхтар ціна виправдана ще й наявністю додаткового функціонала. Є моделі для роботи під водою, інші ж зручні завдяки класному кріпленню просто на голові. Усе це дає військовому більше маневрів, а також змогу виконувати свої завдання максимально ефективно і швидко. Найбільше на вартість впливає потужність пристрою та внутрішній акумулятор чи батареї.

Акумуляторні ліхтарики

Найчастіше фонарі акумуляторні користуються особливою популярністю серед військових, тому що це чудовий варіант у більшості випадків. Ви зможете швидко замінити акумулятор у будь-який момент. Крім того, електричний акумулятор дасть вам змогу не витрачатися на батарейки. Головне не забувати про мобільність у будь-який момент.

Світлодіодні ліхтарики 

Вам знадобляться запасні світлодіоди для ліхтариків, але це все одно чудові моделі. Головна перевага у відносно оптимальній вартості та відмінній потужності. Ви зможете максимально ефективно використовувати свій акумулятор. Можна також отримати ультрафіолетове випромінювання з тактичними моделями. У будь-якому випадку, найголовніше – звертати увагу на всі характеристики, так ви зможете більш ефективно підібрати відповідні для вас варіанти.

Налобні ліхтарики 

Подібний тактичний налобний ліхтар завжди користуватиметься популярністю, тому що ним можна користуватися без рук. Завдяки цьому ви зможете бути мобільнішими та швидше реагувати на обставини навколо вас. Найчастіше така модель не працюватиме надто довго, бо вагу потрібно зменшити для зручності. Однак ви цілком зможете виконувати завдання, якщо правильно розраховуватимете час і силу пристрою, що доволі важливо.

Ліхтарики на сонячній батареї

Подібний тактичний ліхтар з додатковим типом зарядки буде користуватися популярністю в тих ситуаціях, коли необхідно максимально економити ресурси. Ви зможете зарядити його від сонячного світла, що буде особливо ефективно в теплі літні періоди роботи. Взимку ж така зарядка буде практично недоступна, але можна буде почати користуватися просто акумулятором. Головне під час вибору дивитися на виробництво, де мають дотримуватися всіх правил складання. В іншому випадку можна зіткнутися з підробкою, такий товар купляти не рекомендовано, бо надійним він не буде.

Кемпінгові ліхтарики

Такий ліхтарик великий найчастіше відмінно підійде для освітлення невеликої місцевості навколо себе. Завдяки цьому можна активно користуватися подібними моделями в таборі або бліндажі. Головне дивитися на потужність, щоб було максимально комфортно працювати з ним. 

Можемо рекомендувати вам вже зараз спробувати знайти потрібний вам товар у каталозі нашого інтернет-магазину. Зателефонуйте за номером телефону просто зараз, щоб наші фахівці змогли відповісти на всі запитання. Після консультації допоможемо підібрати для вас відповідні моделі залежно від вимог і бюджету. Також оформимо швидку доставку в будь-яке місто України.

Користуйтеся тільки надійною та якісною технікою від відомих виробників з нашого магазину!