Особливість вибору квадрокоптерів полягає в необхідності потурбуватися про всі нюанси використання та характеристики. Обираючи найкращі моделі ви гарантовано натрапите на Autel Evo 2 з тепловізором, бо такий витвір технічного мистецтва пропустити неможливо. Розповідаємо все про те, як такий Безпілотний літальний апарат здатен змінити поле бою та акцентуємо на головних особливостях і перевагах виробу.

Переваги коптерів від Autel - чудова альтернатива DJI

Важливою перевагою Autel з тепловізором залишається велика ємність акумуляторів, які найчастіше дадуть вам змогу довше керувати дроном. До того ж квадрокоптери бренду краще справляються з глушінням сигналу та іншими атаками. Все завдяки продуманому електронному захисту всього механізму, що дає змогу виконувати набагато ширший спектр операцій на будь-якому полі бою.

Подібний мультикоптер відмінно підійде вам, якщо ви:

  • хочете знімати відео в 4К або 8К роздільній здатності з високою плавністю;
  • акцентуєте при виборі на дальність і час польоту;
  • хочете точно повернути квадрокоптер назад завдяки високій опірності вітру.

Також дрон Autel Evo 2 відмінно справляється з перешкодами, тому що виробник не заощадив на кількості та якості датчиків. Завдяки цьому пристрій в автоматичному режимі намагається облітати кожну перешкоду максимально плавно. Це не заважає професійному оператору працювати та водночас дає можливість робити значно менше помилок. Говорячи про переваги можна назвати навіть Пульт дистанційного керування, який виконаний в ергономічному дизайні. Контролювати дрон зручно, як і вмикати режими або користуватися більш ємними батареями та менше уваги приділяти підзарядці.

Модельний ряд Autel з тепловізором

Виробник створює безліч моделей і постійно працює над їхньою модернізацією. Коштом цього кожен може відчути комфорт під час використання. Головною перевагою залишається Аутел із тепловізором, який є вершиною технічного винаходу. Такі технології дають змогу:

  • виконувати завдання навіть у нічний час і без проблем фіксувати пересування техніки, супротивників, снарядів;
  • швидко зчитувати інформацію з камер і отримувати зображення високої якості навіть без джерел світла;
  • максимально убезпечити пересування своєї групи.

Звичайно ж тепловізор додає до вартості техніки значну суму. Але при цьому така ціна повною мірою виправдана, тому що дає змогу працювати вам більше й ефективніше. Завдяки цьому кожне зняте вами відео може стати тим ключем, який буде необхідний для успішного завершення завдання і розподілу подальших вказівок.

Особливо цінується користувачами тепловізійний модуль, який дає можливість працювати в будь-яких умовах і успішно виконувати навіть найскладніші завдання. Головне пройти кілька навчальних польотів і спробувати різні режими, щоб за підсумком знайти для себе ідеальний варіант управління. До того ж ви зможете підібрати ідеальний варіант під свій бюджет, оскільки вартість між найкращими моделями досягає різниці в 15 разів і більше. Вибирайте тільки найкращі дрони, які повністю відповідають тим вимогам, які ви ставите перед технікою.

Квадрокоптер Autel EVO II

Сучасний дрон Evo 2 є базовою моделлю, який ідеально підходить для розвідки місцевості та маневрування на ворожій території. Ключовою перевагою є висока швидкість, яка досягає 20 метрів на секунду. Крім цього передбачається дальність польоту до 9 кілометрів.

Працює сучасний дрон на частоті 2,4 ГГц. Крім цього ви зможете знімати відео в 4К або FullHD. Ви також можете робити фотографії з високою роздільною здатністю.

Ємність батареї моделі становить 7100 мА*год. Вага конструкції 365 грамів, завдяки чому квадрокоптер залишається швидким і відносно непомітним. Завдяки всім зазначеним характеристикам такий дрон і встановлена відеокамера дадуть вам змогу виконувати широкий спектр завдань, особливо в розвідувальній діяльності.

Квадрокоптер Autel EVO II Pro

Говорячи про переваги Autel Evo 2 pro з тепловізором можна довго перераховувати основні характеристики та особливості. Але також можна звернути увагу і на ключові особливості:

  • можливість запису відео у високій роздільній здатності до 4К;
  • вага конструкції всього 1191 г, завдяки чому можна зручно оснащувати конструкцію додатковими модифікаціями;
  • ємність акумулятора становить 7100 мА*год;
  • камера працює в рази швидше і плавніше, що дозволяє передавати зображення оператору без додаткових затримок;
  • літає апарат до 40 хвилин без перерв.

Autel дрон з тепловізором дозволить вам працювати практично в будь-яких умовах і завжди досягати своїх цілей. Кожен пройдений кілометр буде відчуватися легко і безпроблемно, тому що управління було оптимізовано для операторів. Завдяки цьому ви зможете гарантовано дістатися до потрібної точки та водночас не загубити свій дрон у полі. Відмінність від попередньої моделі в удосконаленій камері.

Autel EVO II Dual Rugged Bundle 640T

Ключовою перевагою залишається наявність тепловізора, який дозволить робити якісні знімки позицій, техніки, живої сили та будь-яких інших елементів місцевості навіть вночі. Серед головних особливостей можна гарантовано назвати:

  • квадрокоптер Аутел із тепловізором має 12 спеціальних сенсорів, щоб обходити перешкоди;
  • всередину пульта управління встановлений OLED дисплей, щоб літати навіть у разі відсутності смартфона;
  • є 8 вбудованих режимів автопілотування, які допоможуть вам освоїтися з усіма фішками та особливостями використання;
  • пристрій підтримує політ на відстань до 8 тисяч метрів і розвиває швидкість до 60 км на годину;
  • всередині потужний акумулятор Li-ion 11,1V з ємністю в 7100 мА*год.

Також Autel Evo 2 dual має особливу гібридну камеру з двома матрицями та тепловізійним модулем FLIR BOSON LWR. Підтримується наближення до х16 разів.

Рекомендуємо вам вже зараз перейти до каталогу нашого інтернет-магазину і вибрати найбільш відповідні моделі виробника дронів для себе. Наші фахівці в телефонному режимі допоможуть вам визначитися з вибором, проконсультують з усіх питань і організують доставку в Київ або будь-яке інше місто України. Купуйте тільки якісний товар з повним набором документів і високою якістю в нашому каталозі.