Рідко можна побачити техніку, якій дійсно можна довірити своє життя і провести розвідувальні операції максимально точно. Саме тому рекомендуємо звернути увагу на DJI Mavic FPV Combo, який є балансом між швидкістю, дальністю, якістю зображення та маневреністю. Розповідаємо все про те, чому мультикоптер користується великим попитом на ринку військових технологій.

Чим FPV дрон відрізняється від всіх інших?

Насамперед квадрокоптер DJI вирізняється наявністю FPV системи, яка дає змогу операторові одразу ж бачити зображення перед собою. Тобто для управління використовуються спеціальні окуляри, які дають змогу дивитися на картинку від першої особи. Це дає можливість:

  • максимально точно провести прицілювання і попадання;
  • швидше орієнтуватися на місцевості, збирати інформацію;
  • Combo DJI FPV дає можливість проводити значно складніші маневри, тим самим випереджати противника.

Усе це дає можливість знімати відео максимально високої якості та швидко ідентифікувати цілі. До того ж такі дрони від початку були призначені для перегонів, а тому зберігають високу швидкість і стабільність. Усе разом це створює справді потужну зброю в руках навченого фахівця.

Головні переваги FPV дрону від DJI Combo

Важливою перевагою дрона є відносно невисока ціна, завдяки якій можна вкластися навіть у скромний бюджет на покупку. З огляду на характеристики можна сміливо говорити, що вартість виправдана повною мірою. Одна лише відеокамера з роздільною здатністю 4K і чудовим CMOS-сенсором багато чого варта. Найчастіше новий DJI FPV запам'ятовується користувачам такими перевагами:

  • компактність, висока ергономічність і зручність під час використання;
  • швидкість польоту досягає 140 км/год, що можна назвати вкрай позитивним результатом;
  • відмінний опір повітряним потокам і висока маневреність;
  • система безпеки проти хакерських і радіо атак;
  • швидке навчання у використанні завдяки зрозумілому управлінню.

Головне під час використання не забувати, що DJI Combo використовується разом зі спеціальними окулярами, які дають змогу дивитися на картинку від першої особи. Саме до цього аспекту необхідно звикнути, тому що безпілотний літальний апарат може спочатку викликати запаморочення. Згодом ви зможете користуватися ним повною мірою комфортно, тому просто проведіть кілька тестових польотів для своєї ж безпеки.

Фото та відео переваги камери

Популярний DJI FPV Combo має не тільки відмінні характеристики корпусу і двигуна, а й вбудовану камеру. З характеристик можна виділити ISO 100-12800, об'єктив з кутом огляду в 150 градусів, бітрейт у 120 Мбіт/с, що дасть змогу домогтися максимальної плавності. Також є швидкий електронний затвор і 4К відео. Такий набір параметрів чудово підходить для успішного виконання своєї роботи.

Можливості польоту

Головна перевага FPV Mavic полягає саме у швидкості польоту, завдяки чому дрон має великий попит серед військових. Висота сягає 6 кілометрів, а швидкість 140 кілометрів із трьома швидкісними режимами:

  • M. Найбільш часто використовуваний варіант, який дає змогу повною мірою керувати дроном самостійно. Ви зможете налаштувати політ під свої завдання і керувати кожним рухом техніки. Такий контроль дасть вам змогу домогтися кращої маневреності.
  • S. Ключова перевага в можливості об'єднати ручне й автоматичне керування. Це простий режим для найпростіших завдань, який рідко використовують військові.
  • N. Чудовий режим для новачків, які хочуть освоїти техніку. Ви зможете користуватися захистом від перешкод і спокійно напрацьовувати досвід, щоб надалі керувати квадрокоптером максимально точно.

Вибирайте відповідний вам варіант і можна починати виконувати найскладніші операції. До того ж пристрій також витримує пориви вітру до 39-49 км на годину, що можна назвати відмінним результатом. Такий апарат дасть вам змогу без проблем ухилитися від боєприпасів ворога і досягти мети.

Додаткові характеристики

Насправді велику увагу завжди потрібно приділяти дрібницям, які дають змогу керувати технікою з комфортом і досягати вражаючих результатів. До додаткових параметрів drone DJI FPV можна віднести:

  • відмінну систему стабілізації по трьох осях;
  • радіус дії дрона до 10 км;
  • невелику вагу всього в 795 грам без додаткового спорядження;
  • знімний акумулятор на 2000 мА*год;
  • система захисту від перешкод, щоб не врізатися навіть випадково;
  • час у повітрі до 20 хвилин.

Усе разом це створює справді потужний технічний пристрій, для керування яким вам знадобиться джойстик, смартфон і спеціальні окуляри. Ви зможете дійсно працювати в небі практично без обмежень і багато разів повертати дрон на базу без проблем.

Чому DJI Mavic FPV Combo хороший дрон для ЗСУ?

Насамперед можна просто подивитися на DJI FPV відгуки від військових, які вкрай задоволені такою технікою. Це функціональний безпілотний автомобіль, який спочатку призначався для перегонів, але зараз відмінно підходить для бойових дій. Ви зможете виконувати широкий спектр завдань та успішно досягати поставлених цілей, особливо під час розвідки та спостереження за місцевістю, живою силою та технікою противника. 

До головних переваг і особливостей можна віднести:

  • передача зображення в реальному часі з мінімальною затримкою, завдяки чому ви завжди зможете тверезо оцінити ситуацію і прийняти правильне рішення;
  • можливість долати відстань до 39 метрів за секунду з розгоном від 0 до 100 км на годину всього за 2 секунди;
  • зручне управління і кілька режимів, з якими навчання новачків пройде гладко і досить швидко.

Особливо власникам сподобалася FPV система для квадрокоптера, яка забезпечує максимальну точність і маневреність. Це дає змогу говорити про те, що такий дрон здатен працювати на благо ЗСУ.

Рекомендуємо вже зараз оглянути наш асортимент і вибрати товар, який ідеально підійде для виконання будь-яких завдань у найскладніших умовах. Зателефонуйте за номером телефону, щоб наші фахівці могли надати вам допомогу у виборі відповідної моделі та провели консультацію з усіх нюансів використання такої техніки. Оформимо швидку доставку в будь-яке місто України, щоб ви якомога швидше змогли почати користуватися кращою технікою DJI та інших надійних виробників.