Вибираючи найкращі окуляри для FPV дрону необхідно обов'язково враховувати велику кількість параметрів і характеристик. Завдяки цьому у вас вийде визначитися з відповідною моделлю і швидко придбати її за оптимальною ціною в нашому каталозі. Ми розповімо, як вибрати найкращий шолом з First Person View і на що звернути увагу в першу чергу.

Для чого потрібні окуляри для FPV дрону?

Насправді окуляри для FPV вже активно використовуються операторами, щоб керувати дронами від першої особи. Усередині дрона спеціальна відеокамера передає зображення у ваш шолом, завдяки чому можна керувати пристроєм максимально точно. Завдяки цьому можна досягти вражаючих результатів і досить швидко навчитися керувати DJI та іншими пристроями на зовсім іншому рівні.

Ваш мультикоптер має бути легко керованим, тому рекомендуємо під час вибору звернути увагу на велику кількість характеристик:

  • дизайн. Максимально важливо обирати правильну конструкцію окулярів, щоб вам було досить зручно ними користуватися. Впливає не тільки форма, а й матеріали, щоб шолом залишався досить легким;
  • особливості. Важливо враховувати особливості кожної моделі. Все ж таки вам буде потрібно дивитися на екрани вкрай близько. Передові варіанти враховують наявність в оператора носа і сліпих зон ока;
  • картинка. Важливо мати максимально якісне зображення під час польотів. Необхідна чіткість, щоб працювати ефективно з дроном від першої особи;
  • пам'ять. Також необхідна наявність достатньої кількості вбудованої пам'яті. На кращих моделях також можна встановити флешку, завдяки чому буде простіше зберігати важливі відео та фото;
  • FOV. Кут огляду повинен бути від 110 градусів. Усе, що більше, дасть вам змогу ефективніше використовувати прилад, а ось менші показники робитимуть картинку вузькою і не інформативною.

Завдяки всьому цьому ви точно зможете підібрати відповідні моделі індивідуально під вашу індивідуальність. Це підвищить ефективність використання, а значить, ціна виробу буде повністю виправдана.

Переваги FPV окулярів

У більшості випадків DJI FPV окуляри матимуть важливі переваги, які обов'язково знадобляться умілому оператору. До них безумовно можна віднести:

  • можливість точно орієнтуватися на місцевості та моментально передавати важливу інформацію;
  • набагато зручніше знімати фото та відео звіти, створюючи повноцінні карти локацій;
  • літати можна на значні відстані, а якщо навчитися використовувати цифрові окуляри FPV, то ще й здійснювати неймовірні маневри;
  • віртуальна реальність здатна подарувати незвичайні відчуття і дасть змогу по-новому поглянути на ситуацію на полі бою;
  • технологія активно використовується зараз на фронті та має успіх.

Головним залишається результативність оператора, тому рекомендуємо скористатися цією можливістю, щоб домогтися великих результатів. Досить правильно вибрати відповідні окуляри та почати активно їх використовувати. Завдяки цьому кращі FPV окуляри будуть служити вам тривалий час без додаткових проблем.

FPV окуляри Eachine EV300D 5.8G 72CH

На такі FPV окуляри огляд знайти не складно, але наші фахівці все одно їх особливо виділяють. Головна перевага у відносно доступній ціні та наявності чітких екранів з роздільною здатністю 1280 на 960 пікселів. Ви також зможете перемикнутися на зображення у форматі 16 на 9, що буде перевагою порівняно з 4 на 3. Самі окуляри легко налаштовуються через головний дисплей, де можна вказати яскравість або контрастність. Модель доволі зручна у використанні, та популярна серед військових.

FPV окуляри Eachine EV300O

Стильні окуляри для FPV польотів вирізняються наявністю оптимальних характеристик за свою низьку ціну. Ви зможете отримати максимально компактний пристрій, який можна використовувати з додатковими екранами. Головною перевагою можна назвати наявність OLED технології в екранах. Завдяки цьому також добре працює і Head Tracker, який використовує одразу три акселерометри.

Цифрові FPV Окуляри DJI Goggles 2

Цей шолом досить простий і зрозумілий з інструкціями, тому питання як підключити FPV окуляри до квадрокоптера у вас не виникне. Ви зможете досить ефективно використовувати сучасний пристрій, який відмінно працює прямо з коробки. Вага складає всього 420 грамів, завдяки чому носити окуляри буде дійсно зручно.

Серед важливих переваг можна точно назвати наявністю MP4 формату відео та ємність у розмірі 1800 мА*год. Завдяки цьому користуватися виробом можна автономно досить довго. До того ж акумулятор дасть змогу працювати протягом 110 хвилин за відносно теплої погоди. Корпус міцний і витримує легкі механічні пошкодження, що є дуже важливою характеристикою.

FPV Skyzone Cobra X V2 Diversity 5.8GHz

Вибираючи дешеві FPV окуляри, можна також побачити цю модель, яка відрізняється високим зображенням картинки з роздільною здатністю 1280х720 пікселів. Ви зможете користуватися фірмовим відеоприймачем, який відмінно працює відразу з двома антенами. Також виділяє модель просте управління, високоякісний монітор і наявність ємного акумулятора.

У будь-якому випадку рекомендуємо вам вже зараз приєднати свій безпілотний літальний апарат до однієї з представлених моделей. Завдяки цьому ви зможете керувати пристроєм з підвищеною точністю. Зателефонуйте за номером телефону на сайті, щоб наші фахівці змогли вас проконсультувати та допомогли вибрати відповідні окуляри. Врахуємо як вимоги, так і побажання, а також виділений на покупку бюджет.

Не заощаджуйте на своїй ефективності та вибирайте тільки найкращі окуляри для бойових завдань в каталозі нашого інтернет-магазину вже зараз!