Найчастіше вибираючи тепловізори військові необхідно врахувати велику кількість складних характеристик. Саме тому рекомендуємо довіритися нашим фахівцям, які вже зібрали в огляді найкращі моделі. Розповідаємо, який тепловізор підійде вам найкраще і на що потрібно звернути особливу увагу.

Переваги тепловізорів на фронті

Насамперед на тепловізори військові ціна повною мірою виправдана, тому що ви зможете отримати безліч плюсів:

  • безпека. Представлені моделі дадуть вам змогу захистити себе і групу, тому що можна дізнатися про противника значно раніше, ніж це зробить ворог;
  • простоту використання. Сучасна зорова труба з тепловізором легко використовується навіть новачками. Досить прикласти її до ока і почати розглядати цілі. Налаштування також не займуть багато часу;
  • дальність виявлення. Найкращі пристрої здатні виявити ціль на відстані в кілька кілометрів. Завдяки цьому ви завжди будете на крок попереду;
  • високу ефективність. Кожна вкладена Українська гривня конвертується в характеристики пристрою. Це практично незамінний девайс на полі бою.

Завдяки всьому цьому ви зможете придбати тепловізори Українського виробництва і максимально ефективно їх використовувати. Головне враховувати, що ціна теж впливає на якість пристрою.

Характеристики кращих тепловізорів для військових

Вибираючи кращі тепловізори необхідно дивитися на велику кількість параметрів кожного пристрою. Все ж таки кожен датчик буде значно впливати на підсумкову зручність використання та ефективність. Найчастіше потрібно звернути увагу на:

  • дальність розпізнавання цілей;
  • встановлений акумулятор і потужність;
  • кількість колірних палітр для використання;
  • наявність додаткового функціонала.

Завдяки всьому цьому ви зможете врахувати важливі параметри та вибрати ті тепловізори, які найкраще підходитимуть саме для виконання ваших завдань. Постарайтеся визначитися з моделями та врахувати вартість.

Ціни на тепловізори 2023 року

Нині на тепловізори ціни повністю виправдовуються високою ефективністю на полі бою. Завдяки цьому пристрою можна стежити за противниками та швидко повідомляти важливу інформацію товаришам. Саме тому військові регулярно купують такі пристрої у свої підрозділи. Висока вартість компенсується корисністю. Діапазон цін на тепловізори від 20000 грн до 150000 грн.

Тепловізор Pulsar Axion XQ38

У цьому випадку не виникає питання скільки коштує тепловізор. Усе завдяки чудовим характеристикам, які дадуть вам змогу з комфортом використовувати пристрій. Робоча відстань для роботи близько 1.7 км, завдяки чому ви зможете використовувати тепловізор ефективно. При цьому товар має дисплей AMOLED з високою роздільною здатністю, завдяки чому об'єкти буде відмінно видно. Передбачено використання 8 різних палітр кольорів, щоб від вас точно нічого не сховалося вночі.

Тепловізор IRay (INFIRAY) AFFO AP 13

Це не телефон із тепловізором, але все ж таки досить ефективний пристрій. Головна перевага в мінімальній вартості та роботі на відстань до 675 метрів. При цьому пристрій максимально компактний і легко налаштовується. Усередині відмінний акумулятор на 3.6 ват, завдяки чому використання буде простим і приємним. Рекомендуємо при цьому додатково вибрати повербанк у нашому каталозі, щоб використовувати його разом з тепловізором. Модель має чудовий дисплей і об'єктив зі збільшенням картинки вдвічі.

Тепловізор Pulsar Axion 2 LRF XQ35 Pro

Модель Pulsar Axion 2 LRF XQ35 Pro це справжній порятунок бійців під час нічних операцій. Завдяки модифікованому пристрою ви зможете без проблем виявити супротивників навіть у повній темряві. Водночас є точні налаштування, що дасть вам змогу виявляти навіть найменші об'єкти.

Навіть низька температура не буде перешкодою для пристрою, який захищений з усіх боків. Корпус досить міцний і не пропускає пил або воду. Якість зображення не найвища, але при цьому камера максимально компактна. Вага всього в 300 грамів дасть вам змогу на постійній основі використовувати пристрій.

Тепловізор Pulsar Axion XQ38 LRF

Такий тепловізор Пульсар Axion XQ38 LRF легко пропрацює 4 години принаймні в хороших умовах, тому ви можете не турбуватися про зарядку пристрою. Корпус захищений за стандартом IP67, що також дозволить без зайвих проблем працювати в екстремальних умовах. Усередині ємний акумулятор, а дистанція на виявлення об'єктів досягає 1.7 км. Це відмінно збалансований пристрій, який чудово виконує всі свої завдання за встановлений бюджет на покупку.

Тепловізор INFIRAY (iRay) XEYE 2 E3 MAX V3

INFIRAY (iRay) XEYE 2 E3 MAX V3 вирізняється своєю якістю. Найчастіше виробництво таких моделей ведеться в секретності, тому що характеристики й особливості дійсно унікальні. Відносно висока вартість повністю виправдовується тим, що камера може збільшувати зображення в 14 разів. При цьому дистанція виявлення становить цілих 1800 метрів, що практично є рекордом. Також пристрій має невелику вагу для таких характеристик і вбудований акумулятор з високою ємністю. До 7 годин ви зможете використовувати тепловізор без проблем, це насправді дуже важливо для військових потреб.

У будь-якому разі рекомендуємо вам вже зараз перейти до каталогу і вибрати відповідні військові тепловізори США під ваші завдання, цілі та бюджет. З цим вам допоможуть наші фахівці, які дадуть відповідь на всі питання за номером телефону. Також оформимо для вас доставку в будь-яке місто України за короткий час.

Не економте на своїй безпеці та обирайте найнадійніші, найпотужніші пристрої для виконання бойових та цивільних завдань з нашого каталогу прямо зараз!