Квадрокоптер від китайської компанії Hubsan вже привернув увагу багатьох прихильників зйомок та світлин із дронів у всьому світі. Мінімальна вага у 250 грамів, чудові технічні характеристики, солідний функціонал відкривають нові можливості для мандрівників, блогерів та багатьох інших спеціалістів, які задіюють таку техніку для своєї щоденної роботи. Модель Hubsan Zino Mini Рro входить до переліку розробок професійного рівня, але при цьому не складна в управлінні, чим приваблює й новачків.

Основні характеристики Hubsan Zino Mini Pro

Особливість цього дрона полягає в його здатності огинати перешкоди, що важливо для старту тих, хто не має досвіду в управлінні такою технікою. Датчики сканують простір і створюють 3D мапу, де позначені перешкоди, відтак, коптер прокладає оптимальний маршрут. А ще ця система допомагає пристрою приземлитися без ризику пошкодити важливі деталі. Hubsan Zino Pro Mini відрізняється сірим кольором, привабливим дизайном, які доповнюють чудова аеродинаміка, здатність складатися, що забезпечує компактність.

 Основні характеристики квадрокоптера:

  • камера 4К зі стабілізацією;
  • CMOS-датчик із постійною діафрагмою f/1,85;
  • карти пам’яті від 64 до 128 Гб;
  • режим HDR, система відстеження об’єктів;
  • нова технологія передавання відео;
  • швидкість до 57 кілометрів за годину;
  • система GPS;
  • вбудований акумулятор на пульті керування.

Модель Hubsan Mini Zino Рro випускають у різних комплектаціях, де може бути декілька батарей та версії з різним обсягом пам’яті. Дрон виділяється сильними безколекторними моторами, які дозволяють розвинути велику швидкість.

Можливості камери

Коптер отримав 4К камеру, механічний підвіс на 3 вісях забезпечує плавність зйомки та стабільну картинку. Камера підтримує HDR режим, нічний режим зйомки, дає можливість зберігати світлини в найкращих для оператора форматах. Зокрема, і у внутрішній пам’яті дрона, котра залишається доступною у версіях із різною кількістю Гб.

Автономність і дальність польоту

Hubsan Zino Mini Рro вирізняється покращеним управлінням, оснащений сенсорами перешкод аж із 3 боків: спереду, позаду та знизу. Сучасна технологія передавання відзнятого відео гарантує високо якісну зйомку, зроблену навіть на значній відстані від об’єктів.

Варто відзначити у дрона такі характеристики:

  • сучасну систему інтелектуального відстеження;
  • оптичне позиціонування вночі;
  • автоповернення;
  • зручне перемикання кількох швидкостей.

Зафіксована дальність польоту – до 10 кілометрів, коптер реально запрограмувати на автоматичні взліт та приземлення. Відтак, процес запуску дрона та контролю над ним для оператора суттєво спрощується. Триматися у польоті квадрокоптер може до 40 хвилин, завдяки потужному акумулятору, а батарея в пульті забезпечує роботу близько 2,5 годин. Пульт також оснащений led дисплеєм, низ можна трансформувати, щоб зафіксувати там смартфон. Так простіше виводити потрібні параметри та обирати режими.

Особливості конструкції

Zino Mini Pro – перший і єдиний дрон, що при вазі 250 грамів вміє розпізнавати різні перешкоди, в чому допомагають спеціальні датчики. Під час польоту квадрокоптер не лише огинає об’єкти, а й відслідковує їх. Для автоматичного зльоту та приземлення пристрій задіює датчики, зафіксовані на нижній частині дрону.

Для кого підійде Hubsan Zino Mini Рro?

Ця компактна модель розроблялася для професіоналів, але буде корисною й новачкам. Проста в керуванні, з потужним мотором та надійним захистом корпусу, характеристики квадрокоптера приваблюють початківців, насамперед, здатністю пристрою огинати перешкоди, обережністю у зльотах та приземленнях, властивістю самостійно повертатися назад і контролювати об’єкти на великій відстані.