Обираючи коптер для фрістайлу і перегонів, який підходить вам, необхідно звернути увагу на велику кількість параметрів. Найкраще за відгуками користувачів дивитися на швидкість польоту, вагу, простоту управління і кількість корисних функцій. Саме тому GEPRC дрон залишається таким затребуваним і популярним. Розповідаємо все про те, які бренд пропонує моделі та на що потрібно звертати увагу під час купівлі.

Огляд характеристик та особливостей бренду GEPRC

Передусім коптер GEPRC – показник високої швидкості та надійності під час використання. Компанія активно виробляє безпілотні апарати для комерційних і розважальних цілей. Серед найбільш відомих моделей можна знайти як варіанти для перегонів, так і для фрістайлу і навіть просто польотів.

Застосування дронів від GEPRC

Найчастіше саме на розважальних заходах можна побачити моделі виробника. У багатьох із них є функція First Person View, коштом якої можна буде здійснювати різні трюки. Це класна можливість за невеликі гроші стати професійним пілотом.

Переваги

Серед головних плюсів:

● Велика кількість різних моделей під будь-який ціновий сегмент;

● Унікальні технології корпусів і конструкцій, які допомагають амортизувати навіть у повітрі;

● Висока швидкість і маневреність моделей;

● Надійне управління завдяки пультам і смартфонам;

● Відмінний сигнал і використовувані датчики.

Це чудовий вибір для всіх гонщиків-початківців або фрістайлерів, які хочуть поліпшити свої навички та показники в польоті.

Недоліки

До недоліків можна віднести хіба що те, що такі дрони залишаються досить крихкими. Завдяки зниженню ваги та збільшенню потужності двигуна моделі можуть поламатися через зіткнення. Акумулятори також зазвичай не можуть похвалитися надто тривалим перебуванням часу в повітрі.

Огляд моделі GEPRC MARK5 Analog 6S PNP

Переважно гоночний дрон MARK5 сподобається тим користувачам, які хочуть навчитися керувати коптером. Це унікальний гоночний апарат, який може розвивати високу швидкість і має чудову відеокамеру на борту. Конструкція спроектована таким чином, щоб ви змогли маневрувати в повітрі без проблем.

Характеристики

Популярний безпілотний літальний апарат має велику кількість особливостей:

● Вбудований акумулятор на 1300 мА*год, завдяки чому літати можна досить швидко;

● Невелика вага в 385 грам, завдяки чому вам буде простіше виконувати трюки

● Вбудований GPS, FPV, автоповернення та інший функціонал.

Завдяки всьому цьому ви зможете користуватися дроном із задоволенням і не матимете труднощів з керуванням.

Комплектація

У комплекті виробник пропонує разом із коптером запасні пропелери, карбонову верхню пластину клітки для камери, тримач. Також є набір гвинтів і викруток для налаштування дрона. Є ще й ремінці для акумулятора.

Особливості

Головна перевага полягає у відмінній вбудованій відеокамері. Якість не 4K, але достатньо для участі в змаганнях. Також сам корпус був виконаний за спеціальною технологією, щоб домогтися максимальної амортизації.

Сфери використання

Досить часто такі дрони використовують у комерційній зйомці або на виступи. Перегони та арени для фрістайлу – це другий дім для цього БПЛА.

Огляд моделі GEPRC TinyGO FPV Whoop RTF 4K

Привабливий гоночний дрон з окулярами буде цікавий гонщикам і фрістайлерам. Усе завдяки максимальній компактності, яка була скомбінована з потужним двигуном і акумулятором. Завдяки цьому дрон зможе виконувати трюки.

Характеристики

Популярний гоночний дрон FPV має такі параметри:

● Акумулятор на 530 мА*год, який дозволить триматися в польоті до 6 хвилин поспіль;

● Якість зйомки на рівні 4К роздільної здатності;

● Вага всього 54,8 грам, що ідеально підійде для операторів-початківців.

Загалом гоночний дрон з окулярами найкраще використовувати для навчання і тренувань. Це чудовий варіант, що дає змогу набути нових навичок і навчитися керувати.

Комплектація

У комплектації ви зможете отримати електричний акумулятор, передавач, ремінець для батареї, запасні лопаті. Також є в комплекті спеціальні окуляри та викрутка.

Можливості FPV

Відомий у всьому світі гоночний дрон має популярність ще й у військових. Усе завдяки можливості під'єднання FPV, що дасть вам змогу літати ефективніше та швидше. Особливий плюс буде для тих, хто полюбляє перегони, бо маневреність, за рахунок погляду від першої особи, покращиться.

Сфери використання

У більшості випадків подібні моделі цінуються насамперед завдяки своїй універсальності. Ви зможете максимально ефективно застосувати можливості коптера в:

● Перегонах;

● Фрістайлі;

● Військових операціях.

Головне правильно скористатися всім доступним функціоналом.

Ключові висновки

Як висновок можна ще раз сказати, що GEPRC моделі вкрай популярні саме в любителів гоночних заходів і фрістайлу. Завдяки технологічній конструкції ви зможете ефективно маневрувати та набирати високу швидкість за короткий час. Рекомендуємо вже зараз переглянути всі доступні моделі бренду прямо в каталозі нашого інтернет-магазину та ознайомитися з невеликою таблицею, де проводиться порівняння популярних моделей.

Назва Вага Акумулятор Особливості
MARK5 385 грам 1300 мА*год Вбудований потужний двигун SPEEDX2 2107.5-1960 KV
CineGO PNP 247 грам 650-850 мА*год залежно від акумулятора Система передавання зображення Caddx Vista
CineLog 30 222,5 грам 660 мА*год Час польоту до 8 хвилин поспіль