Модель Dji Mavic 3 Classic – коптер для виконання якісної фото- та відеозйомки в режимі реального часу. Він відрізняється не тільки вражаючими можливостями камери, а й удосконаленою системою запобігання перешкодам, тривалим часом автономної роботи та простим і зрозумілим керуванням.

Компактний розмір і складна конструкція дозволяє зберігати гаджет у невеликій сумці, чи навіть кишені. Потенційну небезпеку дрон виявляє заздалегідь, тому орудувач може бути спокійним під час зйомок на відкритому повітрі.

Огляд квадрокоптера Dji Mavic 3 Classic

У оснащенні коптера використаний потужний беколекторний двигун, завдяки якому у спортивному режимі він розвиває швидкість до 42,5 км/год. Також у конструкції задіяний планер нової конструкції та малошумні гвинти, за допомогою яких пристрій працює майже беззвучно.

Поліпшена система ActiveTrack 3.0 користується передовою технологією ІІ, яка розпізнає та відстежує об'єкти й перешкоди в режимі реального часу. 

Крім того, квадрокоптер оснащений системою DJI OcuSync 2.0, завдяки якій оператор може виконувати трансляцію живого відео з роздільною здатністю 1080р, на відстань до 8000 метрів. 

Загалом, модель Mavic Classic 3 відрізняється покращеними льотними характеристиками, більш тривалим часом автономної роботи та прогресивною технологією штучного інтелекту, що дозволяє відстежувати та записувати відео.

Вага та розміри

Разом із відмінними характеристиками квадрокоптера, він відрізняється також невеликою вагою та габаритами. Коли гаджет складений, його розміри 221х96,3х90,3 мм, що робить апарат легким для транспортування.

Якщо розгорнути апарат для польоту, розміри становитимуть 347,5х283х107,7 мм. Важить безпілотник 895 грам, здатний перебувати у повітрі протягом тривалого часу.

Можливості камери

Завдяки сенсору CMOS 4/3″ зйомку роблять з високою роздільною здатністю та динамічним діапазоном. Коптер має відмінну здатність приглушення шумів, кадри будуть якісними навіть за умов поганого освітлення.

Камера дозволяє робити фото з роздільною здатністю 20 Мп, вона оснащена ширококутним об'єктивом, фокусна відстань якого – 24 мм, діафрагма – f/2.8. Також, основна камера має можливість автофокусування, 10-бітовий колірний профіль D-Log. Завдяки йому у кадрі забезпечені природні колірні градації, що звільнятимете від необхідності виконання постобробки.

Роздільна здатність другого модуля – 12 Мп, фокусна відстань телеоб'єктива – 160 мм. Необхідно відзначити, що оптичний зум відсутній, його компенсує різниця фокусних відстаней у двох об'єктивах.

Датчики

Модель Mavic 3 Classic оснащена триосьовою стабілізацією. Коптер має функцію автоматичного блокування, при зупиненні роботи. Як тільки оператор увімкне апарат – відбудеться автоматичне включення стабілізації польоту. Завдяки цій функції, економія заряду батареї та безпечний плавний політ забезпечені. Гаджет обладнано оновленою технологією стеження за об'єктом ActiveTrack 5.0. Дрон, характеристики роботи датчиків якого – дуже високі, вони працюють точно та детально. Щоб зробити зйомки ще красивішими, використовують режим побудови маршруту. Також можна створювати панорами з роздільною здатністю 100 Мп, вони будуть чіткими, з яскравими кольорами та точною передачею.

Датчики ширококутного огляду допомагають облітати перешкоди. Перед початком польоту, апарат виявляє та обчислює можливі перешкоди, будує маршрут, який буде найоптимальнішим.

Автономність та дальність польоту

Квадрокоптер Dji Mavic 3 Classic, за заявами виробника, здатний літати до 46 хвилин. Це можливо завдяки акумуляторній батареї зі збільшеною ємністю, що становить 5000 мАг. Внаслідок цього коптер може летіти з максимальною швидкістю 75,6 км/год. В цієї моделі показники опору вітру збільшені на 30 відсотків. Це стало можливим завдяки розміщенню батареї у хвостовій частині, у спеціальному відсіку. Також допомагають додаткові повітрозабірники, розташовані у різних частинах корпусу. В результаті, за допомогою багатостороннього додаткового охолодження батарея менше нагрівається.

 Dji Mavic 3 Classic має чудові характеристики дальності польоту. Сигнал передається на відстань до 15 000 метрів.

Особливості конструкції

Апарат відрізняється футуристичним дизайном. Його легко зібрати, оскільки блоки досить великі. Кінці чотирьох штанг, що виходять із корпусу, призначені для розміщення окремих безколекторних електроприводів. Підйомна сила створюється гвинтами, насадженими на їхні вали. Для транспортування штанги та мотори акуратно укладаються у спеціальних нішах.

Для кого підійде Dji Mavic 3 Classic?

Модель Mavic 3 Classic має ідеальні характеристики для отримання якісного відео та фото. Її використовують спеціальні служби під час проведення рятувальних операцій. Зйомки можуть виконуватися і в темряві, при використанні тепловізійної камери. Також коптер активно використовується військовими для проведення розвідки.