Обираючи надійні BetaFPV дрони ви можете бути впевнені в тому, що зможете пройти висококласне навчання та набути всіх необхідних навичок для пілотування. Головна перевага таких моделей полягає саме в наявності великої кількості функцій і мінімальної вартості за покупку. Розповідаємо все про переваги та особливості коптерів бренду, які активно використовують для тренувань і навчання.

Особливості дронів бренду BetaFPV

Вибираючи міні дрон з камерою, необхідно звертати увагу на всі особливості моделі, щоб за підсумком почати на ньому активно тренуватися. Ось невелика таблиця з порівнянням найкращих моделей і варіантів для купівлі.

Назва Вага Акумулятор Особливості
Meteor 65 26,46 грам без акумулятора 300 мА*год Спеціалізована брендова рама
X-Knight 35 142,9 грам без акумулятора 750 мА*год Двигун F4 AIO 20A i1404-3800KV
Beta95X V4 117 грам 450 мА*год Радіус польоту до 600 метрів
Cetus X FPV 55 грам 450 мА*год Є приймач у комплекті
Pavo 30 Whoop 145 грам 750 мА*год Вбудований GPS, гіроскоп, барометр

Огляд моделі Cetus FPV Kit

Обираючи надійний коптер з First Person View необхідно звертати увагу на безліч критеріїв, щоб за підсумком користуватися ним з радістю і без особливих проблем. Рекомендуємо розглянути таку унікальну модель зі своїми перевагами та особливостями.

Особливості

До головних особливостей можна віднести те, що мультикоптер чудово підходить для нових користувачів і пілотів без досвіду. Все завдяки оптимальній ціні та чудовим характеристикам, які безумовно вам допоможуть почати тренуватися. Серед особливостей – легка вага всього в 35 грамів.

Характеристики

Функціонал дивовижної моделі будується на основі інженерних модернізацій класичних аматорських дронів. Саме завдяки цьому ви зможете почати користуватися пристроєм навіть із мінімальним досвідом.

Характеристики FPV

Серед головних параметрів:

● Невеликі габарити всього 91 на 44 міліметри;

● Потужний акумулятор на 1000 мА*год;

● Радіус дії сягає 80 метрів;

● У комплекті є все необхідне, щоб одразу почати користуватися дроном;

● Працює на частоті 2403-2447 МГц.

Пристрій чудово підійде для пілотів-початківців, які хочуть поліпшити свої навички та отримати цінний досвід.

Комплектація

У комплектації моделі йде сам квадрокоптер, передавач LiteRadio2 SE, FPV окуляри, акумулятор, адаптер, USB кабель, інструмент для видалення опори. Також ви отримуєте переносну сумку для зберігання.

Огляд моделі Meteor65 HD Whoop

Ще один популярний BetaFPV міні дрон, який безперечно заслуговує на вашу увагу. Усе завдяки низькій вартості, максимальній легкості та швидкій адаптації до керування. Завдяки цьому ви зможете почати користуватися пристроєм одразу ж і отримати задоволення від його швидкості та маневреності.

Особливості

Найголовніше в дроні це відеокамера, яка тут представлена в спеціальному Nano вигляді. Завдяки цьому ви зможете знімати з роздільною здатністю до 1080p. Вага самої камери становить лише 6,8 грама. Це не 4K роздільна здатність, але модель все одно залишається вкрай цікавою.

Характеристики

Як і всі BetaFPV моделі, цей дрон привертає увагу завдяки своєму великому функціоналу:

● Акумулятор на 300 мА*год;

● Довжина всього 65 мм;

● Встановлено безколекторний двигун;

● Вага близько 27,47 грамів.

Модель чудово підійде вам для навчання й освоєння основних механік.

Комплектація

Комплектація тут, як і у BetaFPV Cetus Pro, досить велика. Є квадрокоптер, є запасні пропелери, акумулятори, кабель-адаптер, запасна кнопка і навіть викрутка для зручності.

Режими польоту

Надлегкий дрон ідеально підійде для навчання саме завдяки великій кількості варіантів польоту. Обирайте той, що підходить саме для вас.

Огляд моделі Meteor75 Brushless Whoop Quadcopter

Такий дрон міні матиме попит хоча б через встановлений новий акумулятор, який дасть вам змогу літати значно довше. Завдяки цьому ви зможете навчитися ним керувати швидко.

Особливості

Класичний безпілотний літальний апарат має велику кількість особливостей, зокрема й робочу частоту 5362-5945 ГГц. Обирайте цей варіант, якщо ви впевнені, що хочете навчитися літати максимально швидко. До того ж тут є ще й вбудований GPS.

Характеристики

До основних характеристик можна віднести:

● Акумулятор на 450 мА*год;

● Можливість літати до 3-4 хвилин поспіль;

● Довжину всього в 75 мм;

● Вбудована камера M01 AIO Camera VTX;

● Рама Beta75 Pro 2 Whoop Frame.

Саме тому модель популярна і популярна серед тренерів. Це чудовий перший дрон.

Комплектація

Найчастіше товар поставляється з двома акумуляторами, зарядним пристроєм, кабелем USB Type-C, кейсом для перенесення. Також є запасні пропелери та викрутка.

Режими польоту

Модель має різні режими польоту і може запропонувати новачкам керування з пульта. Завдяки цьому ви опануєте основні особливості керування та зможете пілотувати надалі ефективніше.

Огляд моделі Beta85X V2 Whoop Quadcopter

Популярність можна порівнювати з легендарним BetaFPV Cetus Pro FPV kit, тому рекомендуємо вам звернути увагу на модель. Головна особливість у pusher-конфігурації та покращеній керованості.

Особливості

В Україні такі моделі цінуються за можливість швидко міняти акумулятор або камеру шляхом установки зверху. Підвищена керованість внаслідок центру тяжіння прямо в центрі дасть вам перевагу.

Характеристики

Ключові параметри:

● Акумулятор на 450 мА*год;

● Час польоту до 5 хвилин;

● Частота роботи 5,8 ГГц.

Це легкий і простий дрон для польотів.

Характеристики камери

Встановлено невелику спеціалізовану камеру. Використовується система M02 25-350мВт 5,8 ГГц VTX. Завдяки цьому вам буде максимально комфортно користуватися пристроєм і вчитися.

Комплектація

Комплект схожий на BetaFPV Meteor65 Pro. Тут теж є коптер, кріплення для камери, кейс, набір гвинтів і акумулятори. Ви також повинні враховувати, що сама камера в набір не входить. Також антена прикріплена вже одразу.

Огляд моделі Meteor65 Lite Brushless Whoop Quadcopter

Чудовий BetaFPV Meteor65 зі своїми особливостями та перевагами. Модель вирізняється тим, що легко поміщається на вашій долоні. Мінімальна вага дає змогу збільшити швидкість.

Особливості

Коптер вкрай схожий на міні дрон бета ФПВ і являє собою одну з найлегших комплектацій. Всього 21 грам ваги, завдяки чому вам буде просто ним керувати. Це класний варіант для новачків.

Характеристики

Головні характеристики:

● Акумулятор на 300 мА*год;

● Час польоту до 3,5 хвилин;

● Вбудована камера.

Чудовий варіант для всіх, хто хоче вчитися просто зараз.

Характеристики камери

Встановлено бюджетну камеру C02 Micro Camera. Використовується відеопередавач M01 VTX. Якість зображення прийнятна.

Комплектація

У комплекті поставляється акумулятор, коптер, кейс для перенесення, зарядка. Також є запасний набір лопатей, викрутка і тестер напруги.

Поширені запитання

Ось кілька важливих запитань, які новачки найчастіше хочуть поставити фахівцям.

Який дрон бренду BetaFPV обрати новачкам?

Краще зупинитися на Meteor75 або Meteor65, які ідеально підходять для навчання і перших польотів.

Який дрон бренду BetaFPV з камерою обрати?

Серед них має особливу популярність Meteor65 HD Whoop, який зніматиме гарні кадри з роздільною здатністю 1080.

Які головні переваги дронів BetaFPV ?

Серед головних переваг можна назвати максимальну легкість, бюджетність і простоту управління. Це чудовий варіант для першої покупки коптера.