Обираючи потужний повербанк для ноутбука, необхідно подивитися всі характеристики та порівняти найкращі моделі. Завдяки цьому ви зможете правильно розрахувати необхідну вам ємність і вагу пристрою. Все ж таки електроенергія вкрай важлива на фронті та у цивільному життя, тому в огляді наші фахівці показали найкращі моделі на цей момент. Розповідаємо все про вибір відповідного девайса.

Як вибрати потужний павербанк?

Насамперед повербанк для ноутбука та телефону повинен мати досить високі характеристики, щоб забезпечити вас можливістю працювати безперебійно. У більшості випадків такий товар буде досить масивним. Ось найважливіші параметри:

  • ємність. Здебільшого це головний параметр вибору, який показує скільки разів ноутбук буде заряджений з використанням пристрою. В якості мінімального значення можна назвати ємність у розмірі 40000 мА*год. Чим більше всередині енергії, тим більше циклів зарядки можна буде провести;
  • напруга. Важливо також звертати увагу на силу струму всередині повербанка. Слабкі моделі просто не зможуть зарядити ноутбук і ефективність буде занадто низькою. Найпростіше в цій справі з MacBook, яким потрібна низька напруга. Водночас звичайні моделі можуть вимагати від 20 до 50 і більше Ватт;
  • корпус. Важливо також звертати увагу на габарити пристрою і вагу, які впливатимуть на мобільність. У разі необхідності швидко переміщатися між позиціями це може стати вирішальним критерієм вибору. Корпус також має бути захищений від потрапляння вологи, пилу або бруду. Завдяки цьому навіть механічні пошкодження викликатимуть лише мінімальні незручності.

Також слід подивитися на роз'єми, які повербанк для заряджання ноутбука повинен мати у великій кількості. Наявність окремої розетки також є приємним бонусом, тому вам не доведеться користуватися простими адаптерами. У будь-якому разі звертайте увагу на всі особливості, щоб за підсумком вибрати для себе найкращий пристрій за всіма параметрами.

Ціни на павербанки 2023

Купуючи портативний акумулятор для ноутбука, рекомендуємо продумати заздалегідь усі сценарії використання, завдяки чому вам буде простіше визначитися з найкращою моделлю і швидко її придбати. Комусь потрібен обов'язково USB вихід, а іншим необхідна певна потужність струму. Все це залежить конкретно від ваших уподобань і особливостей використання. Також ціна залежатиме від ємності пристрою, тому слід звертати увагу на всі характеристики одразу і вибирати тільки найкращі моделі. Все ж таки, електрика – це складна річ, і економія тут може призвести до проблем з використанням обладнання. Ціновий діапазон пристроїв в нашому інтернет-магазині від 777 грн до 4713 грн.

Xiaomi 20000 mAh 50 W

Це справді потужний повербанк для ноутбука, який заслужив свою популярність серед покупців по всій Україні. Головною перевагою можна назвати максимальну компактність і потужність в 50 Вт. Популярний виробник постарався створити мобільний повербанк з високою напругою і середньою ємністю у 20000 мА*год. Завдяки цьому зарядка ноутбука від повербанка не стане для вас проблемою. При цьому пристрій не має окремої розетки, але підтримує швидку зарядку. У корпусі встановлено 3 вихідні інтерфейси з USB і USB Type-C.

O2 PROJECT 60000 мАг 65W з ліхтарем

У будь-який професійний ТОП повербанків для ноутбука будуть входити такі моделі. Головна перевага виробника це створення якісних корпусів і використання якісних батарей всередині. Ємність становить 60000 мА*год, що можна назвати вкрай високим показником. Є кілька інтерфейсів для роботи та зарядки. Також є мережа 220 Вт, що вкрай зручно. Підтримується швидка зарядка, а самі акумулятори всередині літій-полімерні, що доводить їхню надійність і якість. Важливо обирати надійні та перевірені часом пристрої, щоб не помилитися у виборі.

Promate PowerMine-80 80000 mAh 65 W 2хUSB-С 2хUSB-A

Ще одна відмінна батарея для заряджання ноутбука з високим показником ємності на рівні 80000 мА*год. До переваг можна точно віднести потужність в 65 Вт і 4 доступних виходи з 4 входами енергії. Час зарядки становитиме всього 5,5 годин, завдяки чому користуватися пристроєм буде дійсно зручно. До додаткових переваг можна також віднести відносно невелику вагу близько 1.8 кг. Завдяки цьому додаткова енергія буде корисною і не відніме багато сил під час переміщень.

Yoobao EN1 Power Station 46200 mAh 150W

Ця модель навіть краща, ніж повербанк 30000 для ноутбука. Головна перевага полягає у відмінних характеристиках і великій кількості особливостей. Серед головних плюсів точно можна виділити:

  • високу ємність акумулятора в розмірі 46200 мА*год;
  • потужність струму в 150 Вт, завдяки чому ви точно зможете зарядити практично будь-який ноутбук або телефон;
  • велику кількість форматів виходу струму, є навіть Micro USB.

До переваг моделі можна також віднести вагу в 1800 грамів і можливість заряджати телефон чи рацію. Це чудова можливість залишатися на зв'язку.

Remzona Exreser 60X 60000 mAh 100W

Відмінна модель з високою ємністю і досить великою силою струму. Завдяки цьому користуватися пристроєм буде зручно, особливо з огляду на вже вбудовані дроти в корпус. Завдяки цьому літій-полімерні батареї всередині будуть повністю виправдовувати вартість. Є також зручний дисплей і ліхтарик всередині.

Рекомендуємо вам у будь-якому разі вже зараз оглянути каталог або зателефонувати за номером телефону, щоб наші фахівці допомогли вам вибрати найкращий повербанк 20000 для ноутбука під ваші завдання. Оформимо швидку доставку в будь-яке місто України, врахуємо обов'язково вимоги, побажання та виділений на придбання бюджет.

Купуйте тільки якісні та перевірені повербанки, не економте на можливості завжди залишатися на зв'язку!