Переглядаючи каталог квадрокоптерів, ви зауважите, що ціна такої техніки може досягати значних позначок, що часто перевищує тисячу доларів. Але якщо вам необхідний максимально дешевий дрон, наприклад, щоб подарувати його дитині, як іграшку або самим потренуватися в управлінні подібною технікою, то й такі апарати також можна знайти. При чому вибір варіантів буде досить широким, щоб ви змогли здійснити вдалу покупку. Розглянемо кілька цікавих прикладів, які можна придбати за ціною до 5000 грн.

Дрони вартістю до 5000 гривень

З дешевих квадрокоптерів слід виділити такі моделі:

  1. Xiaomi MiTu Drone Mini. Це дитячий трюковий квадрокоптер, керування яким відбувається через смартфон за допомогою спеціальної програми. Модель дуже легка, компактна, відрізняється стильним дизайном. На одній зарядці акумулятора безпілотник може літати близько 10 хвилин. Дальність польоту – 50 метрів. Цього достатньо, щоб дитина змогла насолодитися керуванням дроном, випробувати фішки, що цікавлять. Модель оснащується камерою, є функція FPV. Тип двигуна – колекторний. Гарантія від виробника – рік.
  2. Syma X25 PRO. Дрон на радіокеруванні зі знімною камерою FPV, системою GPS. Модель транслює відео в реальному часі, може робити фото та знімати відео-ролики на вулиці та в приміщенні. Є функція стеження. Встановлено безколекторний двигун. Дальність польоту становить 70 метрів, тривалість перебування у повітрі – близько 12 хвилин. При цьому зліт і посадка здійснюються натисканням однієї кнопки, є опція автоповернення при низькому заряді акумулятора та інші функції, що максимально спрощують управління апаратом.
  3. Syma Z6. Модель оснащується 4K камерою, тому якість відео та фото досягає досить високого рівня. Також дрон характеризується невеликою вагою, має доладну конструкцію, що максимально спрощує його використання. Завдяки спеціальному кейсу, що йде в комплекті, техніку завжди можна носити з собою. Час польоту біля квадрокоптера 27 хвилин, дальність – 300 метрів.
  4. SYMA TF1001. Стильний та компактний квадрокоптер, який може легко переміщатися як у приміщеннях, так і на вулиці. Техніка оснащена сучасною системою стабілізації із вбудованим гіроскопом, завдяки чому чудово утримує висоту. Управління моделлю здійснюється з пульта. Завдяки наявності підсвічування експлуатувати безпілотник можна навіть увечері. На одному заряді акумулятора дрон здатний перебувати в повітрі близько 7 хвилин. Дальність польоту – 7 метрів. Зліт і посадка відбуваються після натискання лише однієї кнопки.
  5. JJRC H31. Радіокерований дрон із тривалістю польоту на одному заряді акумуляторної батареї до 10 хвилин. Оснащується колекторним двигуном. Є опція автоповернення. Вона стане в нагоді в ситуації, коли залишається мало заряду акумулятора, запобігає втраті або різкому падінню безпілотника. Ця модель відмінно підійде для дитини, впорається з роллю щодо недорогої, але дуже цікавої іграшки.
  6. SYMA X5UW-D. Гарний компактний дрон оснащений HD FPV Wi-Fi камерою. З важливих можливостей слід відзначити функцію автоматичного зльоту та посадки, доступність керування з будь-якого гаджета. У безпілотник вбудований 6-осьовий гіроскоп, завдяки чому він відмінно утримується в повітрі, дозволяє отримувати непогані фотографії або відео. Час польоту – приблизно 7 хвилин. Його дальність, що контролюється, – до 70 метрів. Безпілотником дуже просто керувати, тому його можна сміливо дарувати дитині, яка раніше не мала подібної техніки.
  7. Syma X8 PRO. Стильний сучасний безпілотник, оснащений модулем GPS, що має функцію утримання висоти та підсвічування. Також у моделі передбачено опцію повернення в точку зльоту, що дозволяє мінімізувати ризики втрати техніки. Крім того, є функції автоматичного зльоту та посадки, режим Headless. Час польоту складає 9-10 хвилин. Дальність – 200 метрів.

Тепер ви знаєте яким може бути квадрокоптер вартістю до 5000 грн. І варто відзначити, що в цій ціновій категорії є досить непогані моделі, які порадують простотою управління, стильним та оригінальним дизайном, наявністю корисних функцій та досить гарною якістю зйомки. Залишається лише підібрати квадрокоптер, який стане найкращим рішенням для конкретної ситуації.

Важливо! Перед тим, як приступати до ознайомлення з каталогом, чітко вирішіть, для яких цілей вам потрібний дрон. Це дозволить визначити найбільш важливі та другорядні функції. В результаті ви знайдете апарат, що максимально точно відповідає вимогам, не переплатіть за марні опції.