Дрон чи квадрокоптер – це безпілотні летальні апарати, які в минулому використовували виключно спецслужби. Ця техніка настільки швидко увійшла в наше життя, що в деяких державах серйозно розглядають законопроекти, що регулюють використання та володіння подібними летальними засобами.
Але вся ця справа хоч і недалекого, але майбутнього. Сьогодні подібна техніка виготовляється не тільки для розваг, а й для розвідки.

Характерні риси


Перш ніж вибирати дрони або квадрокоптери, необхідно розібратися, яким чином влаштована дана техніка. Апарат складається з:

  •  Рама. Є основою летального устрою, тому що до цієї частини кріпляться інші складові девайсу.
  • Контролер. Це свого роду "серце" безпілотника. Є базою для підключення основної начинки.
  • Електронні регулювальники швидкості. Відповідають за передачу енергії на двигуни.
  • Мотори. Дозволяють пропелерам обертатися.
  • Акумулятор. Пристрої для розвідки мають потужні акумулятори, якого вистачає на тривалий час, а не на кілька хвилин.
  • Пропелери. З їх допомогою пристрій піднімається у повітря.


Завдяки наявності всіх даних елементів летальний пристрій здатний виконувати свої функції, а саме: розвідка, коригування, спостереження і т.д. Принцип роботи даного апарату не відрізняється складністю. Два з чотирьох пропелерів обертаються проти годинникової стрілки, а два інших у протилежному напрямку.

Які дрони та квадрокоптери набувають для розвідки

В наш час квадрокоптери широко використовуються в багатьох сферах, у тому числі й у військових цілях. Саме тому виробники постійно покращують існуючий модельний ряд. Наприклад, для відстеження видобутку, для виконання рятувальних операцій, страйкболу та інших завдань набувають пристрої з телевізорами.
Подібний дрон представлений у вигляді невеликого пристрою з наявністю чотирьох пропелерів. Тепловізор значно покращує функціонал квадрокоптера.
Чим корисне це обладнання? Справа в тому, що звичайна камера здатна передавати лише видиме світло. Апарат із телевізором бачить набагато більше і здатний реагувати на мінімальне відхилення температур. Подібні дрони широко використовуються в аеророзвідці. І чудово справляються зі своїми функціями в диму, запалу, а також при дощі та снігопаді незалежно польові це умови чи ні.

Де придбати дрони з тепловізорами

Ключовою перевагою квадрокоптерів є створення теплового зображення. Це дозволяє пілоту на відстані від об'єкта здійснювати необхідні дії. У наш час подібні летальні апарати використовуються ЗСУ для виконання завдань різного рівня складності із максимальною безпекою для життя.
Придбатидрон із тепловізором можна на сайті «Wondertech». Вартість пристроїв залежить в першу чергу від того, з якою метою придбавається апарат і технічні можливості обраної моделі. На сайті інтернет-магазину БПЛА можна придбати з доставкою по всій Україні.
Придбайте якісні летальні пристрої, які зможуть допомогти незалежно від погодних умов.