Безпілотні технології щодня вдосконалюються. Виробники літальних апаратів, що піднімаються в небо без пілота і керованих оператором з землі за допомогою пульта дистанційного керування, регулярно радують новими розробками. Особливою популярністю користуються міні-квадрокоптери з камерою, які в порівнянні з великогабаритними моделями, відрізняються більшою маневреністю, практичністю і меншою вартістю. Вирішивши придбати мініатюрний коптер, важливо знати, на що здатна така апаратура в технічному плані. Інтернет-магазин Wondertech пропонує придбати міні-дрон з камерою і забезпечити собі веселе дозвілля!

Особливості мініатюрних квадрокоптерів

Для ознайомлення з азами керування безпілотними літальними апаратами рекомендується придбати замість стандартного великого дрону мініатюрну модель. Квадрокоптер міні з камерою володіє тими ж функціями, що і більші аналоги. Пристрій характеризується компактними розмірами - такий безпілотник уміщається на долоні, і в залежності від відстані між двигунами може бути:

  • нано – до 100 мм;
  • мікро – 120-160 мм;
  • міні – 170-280 мм (наприклад, суперлегкий Hubsan Zino Mini Pro)

Керування здійснюється пультом ДУ, що посилає радіосигнал, або через додаток, яке завантажується на смартфон. Міні дрон з камерою не може похвалитися тривалістю польоту, однак, вже випущені компактні моделі, здатні протриматися в повітрі більше 15 хвилин. До компактних апаратів, які можуть похвалитися тривалою автономною роботою, відноситься сучасний складаний дрон SYMA X30. Тривалість його польоту - 27 хвилин.

Характеристики відеообладнання

Міні-дрон з камерою може знімати відео хорошої якості з допустимої висоти. Апарати стандартної конфігурації оснащені обладнанням з дозволом 0,3-5 Мп. Зйомка ведеться в HD-якості. Сьогодні у продажу зустрічаються моделі, які мають 2 камери і записують матеріал ще і в 4K. До даної категорії відноситься і квадрокоптер ZLRC SG107. Одна з його камер транслює відео в режимі реального часу, друга - використовується для просторового позиціонування.

Гарними характеристиками володіє відеообладнання дрона міні з камерою ZLRC SG-106. Його фронтальна камера має здатність 4096 * 3072 пікселів, а нижня - 1280 * 720. Пристрій робить фото в 1200p.

Безумовно, найоптимальнішим варіантом залишається придбання безпілотника з камерою FPV. Наявність даної функції дозволяє вести зйомку «від першої особи». В результаті зображення транслюється на екран смартфона або планшета, або на підключений до пульта управління монітор.

Польоти в нічний час

Міні-квадрокоптер з камерою можна придбати і для організації польотів в нічний час. Не варто переживати, що маленький безпілотник загубиться. Деякі моделі, оснащені світлодіодною підсвіткою, тому цілком помітні на тлі темного неба. 

Корисні функції

Магазин Wondertech пропонує придбати міні дрон з камерою недорого. При цьому представлені в каталозі моделі наділені широким функціоналом:

  • сумісність з окулярами віртуальної реальності - побачте всю красу природи з висоти, ставши власником мініатюрного коптера Ryze Tello;
  • доступ до супутникових систем позиціонування GPS, GLONASS, GALILEO - DJI Mini 2 Fly More Combo і ще десятки апаратів буде легко контролювати в польоті;
  • акробатичний режим - обирайте компактні безпілотники для демонстрації крутих трюків в повітрі;
  • вбудовані датчики, наприклад, гіроскоп і барометр забезпечують стійкість приладу в повітрі;
  • автоматичні зліт і посадка;
  • функція headless mode значно полегшує керування.

Міні-коптери придатні для участі в гонках. Купивши Syma W1 PRO з GPS, можна не тільки створювати якісний відеоконтент, але і стати учасником змагань, які регулярно проводяться власниками БПЛА.

Переваги маленьких квадрокоптерів

Придбати міні-дрон з камерою можна і для новачка, і для професіонала, яких хоче спробувати щось новеньке. БПЛА компактного розміру мають ряд переваг:

  • мала вага і корпус з ударостійкого пластику як у Mi Drone Mini (важить всього 88 грам) дозволяють зберегти цілісність при зіткненні з перешкодою;
  • дають можливість освоювати навички пілотування не тільки на вулиці, але і в кімнаті;
  • оснащені хорошим знімальним обладнанням - наприклад, міні дрон з камерою FPV SYMA X25Pro;
  •  може транслювати картинку в режимі «від першої особи», знімати відео в HD-якості і робити високоточні фотографії;
  • розвивають відмінну швидкість - можуть подолати 30 км за годину в безвітряну погоду;
  • придбати міні квадрокоптер з камерою можна набагато дешевше, ніж великогабаритний аналог.

Детальніше про характеристики і ціни на міні-коптери з камерою можна дізнатися в описі кожної моделі, представленої в каталозі інтернет-магазину Wondertech. У продажу цивільні безпілотники провідних виробників, відмінно зарекомендували себе в польотної практиці. На весь асортимент діють доступні ціни - в період розпродажів і знижок можна придбати міні квадрокоптер за 100 грн з камерою.

Хочете протестувати міні-дрони з камерою перед покупкою? Запрошуємо відвідати шоурум в Києві, де фахівці детально розкажуть про асортимент продукції і влаштують пробний політ. На всі пристрої поширюється офіційна гарантія виробника.