Безпілотні літальні апарати з кожним роком стають все доступнішими. Світові виробники роблять все можливе, щоб знизити вартість квадрокоптера, при цьому забезпечивши пристрої набором корисних і просунутих функцій. Інтернет-магазин Wondertech пропонує придбати дрон за 1000 грн, гарантуючи, що техніка може бути використана не тільки для розваги, але і для отримання високоякісних знімків місцевості з висоти. У каталозі представлені моделі Eachine, SYMA, JJRC та інших брендів.

 

Коли варто придбати недорогий квадрокоптер

 

Радіокеровані недорогі дрони користуються широкою популярністю. Це цілком зрозуміло, оскільки за допомогою цивільного безпілотника можна урізноманітнити відпочинок на природі, відкрити нові можливості відео та фотозйомки з повітря, знайти для себе цікаве хобі. Крім того, купити квадрокоптер за 1000 грн можна для розваги - наприклад, дрон JJRC H36 здатний виконувати трюки в повітрі і перевороти навколо власної осі на 360º.


Недорогі безпілотники рекомендують придбати:

  • для новачків, які тільки освоюють керування коптерамі;
  • для дітей - дешевий дрон буде не шкода втратити або випадково розбити об перешкоду;
  • для аматорських гонок - недорогий варіант без камери або з найпростішим обладнанням цілком може бути використаний для участі в змаганнях.

 

Бюджетний безпілотний апарат - кращий вибір для ознайомлення з польотами на різних режимах і аматорської аерозйомки. Пристрій даної цінової категорії часто купують дітям і підліткам, які хочуть навчитися пілотування. Вони не завжди акуратні в поводженні з дроном, тому покупку дорогої моделі варто відкласти на потім.

 

Ідеальним варіантом для дітей і новачків називають коптер Eachine E010. Гнучкий корпус, невеликі габарити, 6-осьовий гіроскоп і підсвічування - у квадрокоптера відмінні польотні характеристики. Виробники потрудилися над впровадженням блоку просунутої електроніки, що дозволило максимально спростити керування. Справитися з польотом під силу навіть дитині.

Призначення

Квадрокоптери до 1000 грн володіють високими експлуатаційними характеристиками. Не варто думати, що низька ціна є ознакою неякісного складання або відсутності корисних функцій. Апарати, що входять в дану категорію, оснащені високочутливими камерами. Придбавши дрони SYMA X22W або Syma X22SW можна зайнятися пілотуванням в режимі FPV. Трансляція буде передаватися на підключений до пульта управління смартфон, що дозволяє оператору в режимі реального часу спостерігати за тим, що відбувається на території з висоти. Ці квадрокоптери здатні виконувати різні трюки, а наявність яскравого підсвічування робить можливим політ в нічний час.

Недорогий коптер купити варто для різних цілей:

  • розвитку координації рухів і спостережливості;
  • фото і відеозйомки з різних висот - квадрокоптер RC Drone CTW 8807W Classic PRO обладнаний камерою, яка знімає відео в форматі HD;
  • освоєння початкових навичок управління БПЛА в повітрі - дрон SYMA X20 не втрачає зв'язку з оператором на відстані до 70 м, що є хорошим показником для бюджетної моделі.

 Хороший функціонал дозволяє використовувати безпілотники для роботи і розваги. Незважаючи на доступну вартість, апарати демонструють відмінні льотні якості.

Особливості дронів за 1000 грн

Недорогий квадрокоптер можна брати з собою в подорож. Складні моделі, наприклад, Eachine E58, що не доставлять клопоту з транспортуванням. Конструкція легко складається і займає мінімум місця. При цьому безпілотник оснащений FPV Wi-Fi HD 720p камера з кутом огляду 120, може провести в повітрі до 9 хвилин, автоматично злітає і сідає. Пристрій відрізняється хорошою стабілізацією в повітрі.

Для забезпечення безпеки квадрокоптера під час польоту, в нього вбудовують датчики розпізнавання перешкод. Коптер SYMA X26 має сенсор, який виявляє наявність на шляху об'єкта, який перешкоджає руху. Маючи світлодіодне підсвічування, такий безпілотник цілком підходить навіть для нічних польотів.

Квадрокоптери можуть запускатися всього однією кнопкою. Модель SYMA X27 легко злетить і сяде, якщо оператор задіє всього одну кнопку на пульті дистанційного керування. Це хороший вибір для покупки дитині, яка хоче навчитися пілотувати БПЛА, розвиваючи просторове мислення і окомір.

Обирайте недорогі квадрокоптери в інтернет-магазині Wondertech. На всі моделі запропоновані доступні ціни. Товар можна замовити з доставкою по Києву або Україні або придбати в наших роздрібних магазинах.